design by 2COMM.nl

Alcea-D+ tandpasta

Art nr: TA35e

Deze door Steviamarkt zorgvuldig ontwikkelde en geteste tandpasta is heerlijk zacht en heeft een frisse muntsmaak.
versterkt en verzorgt tanden en tandvlees Door dagelijks te poetsen met alcea-D+ tandpasta verwijder je effectief tandplak en help je geïrriteerd tandvlees bestrijden. Het effect, na enige tijd gebruik, is dat uw tanden er schoon uitzien, glad aanvoelen en het tandvlees roze kleurt.

alcea-D+ is op basis van natuurlijke grondstoffen en:

  • is geschikt voor kinderen en volwassenen.
  • verwijderd tandplak grondig.
  • voorkomt cariës.
  • is zuinig in gebruik.
  • helpt geïrriteerd tandvlees te bestrijden
  • is goed voor gevoelige tanden.
  • bevat geen fluoride, bleek- of sterk schurende middelen

Inhoud: 35 gram

Gebruiksaanwijzing:
2 - 3 maal daags met een toefje alcea-D+ uw tanden en tandvlees poetsen.
Zorg ervoor dat u met de borstel alle vlakken van de tanden en kiezen raakt. Maak vooral het gebied op de overgang van tanden en kiezen met het tandvlees goed schoon. Plaats de tandenborstel daarom schuin op de overgang van tand en tandvlees en duw de haren zacht in de ruimte tussen de tanden en kiezen. Maak korte heen en weer gaande bewegingen, waarbij de borstelharen zoveel mogelijk op de plaats moeten blijven. Gebruik weinig kracht bij het poetsen zodat de tanden en het tandvlees niet beschadigd worden. Maak na het poetsen tussen de tanden schoon met een ragertje.

Advies:
Omdat er geen tandpasta bestaat die tandsteen verwijderd adviseren wij u om dit eerst te laten verwijderen om zo het meeste rendement uit Alcea-D+ te behalen.

Aantal   

Reakties van gebruikers

Peter:
Ik heb erg last van terugtrekkend tandvlees en loop sinds vier jaar bij de paradontist. Ik heb in die tijd diverse schoonmaakbeurten en flapoperaties gehad. Het mocht niet baten, mijn gebitstoestand verslechterde.

Toen de mensen van Steviamarkt mij vroegen om hun tandpasta te testen was ik wel sceptisch maar wilde eigenlijk alles wel proberen. Toen ik stopte met mijn tandpasta tegen gevoelige tanden en alcea-D ging gebruiken, werd de gevoeligheid in het begin wat groter, maar verdween totaal na twee weken. Ik gebruik het nu twee maanden en mijn tandvlees ziet er helemaal roze uit, mijn tanden zijn nog nooit zo wit geweest. En het belangrijkste is wel dat de pijn in mijn mond volkomen verdwenen is.

Ik gebruik de tandpasta nu vier maanden en ben intussen weer bij de paradontist geweest. Die had het over een "wondermiddel" omdat mijn hele gebitstoestand zo sterk verbeterd is. Mijn tandvlees voorheen donkerrood gekleurd en snel bloedend voelde nu stevig aan, is roze gekleurd, bloed niet meer en is ook niet meer teruggetrokken. Ik had vrijwel geen tandplak of aanslag en de meeste pockets waren volkomen verdwenen. Degene die er nog zaten waren van 9 naar 5 gegaan. Steviamarkt ontzettend bedankt!

Diny:
Ik gebruikte alcea-D een maand en mijn tanden werden steeds witter. Toen ik bij de mondhygiëniste kwam en zij mij vroeg of ik gestopt was met roken omdat ik totaal geen aanslag en tandplak meer op mijn tanden had was ik erg blij. Dit had zij nog nooit meegemaakt! En het spaart mij een volgend bezoek uit, in plaats van elk half jaar is nu eens per jaar voldoende.

Wiert:
Ik heb de tandpasta niet lang kunnen testen omdat mijn dochter het heeft ingepikt. Ze had last van een ontsteking omdat haar verstandskies door moest breken. We hadden een recept van de tandarts gekregen maar dat hielp niet goed. De tandpasta dus wel.
Ik poets nu sinds zeven maanden mijn tanden met alcea-D. Voorheen als ik bij de tandarts kwam had ik altijd wel wat. Ik heb zoveel wortelkanaal behandelingen gehad dat ik er bijna aan gewend geraakt ben. Mijn tandarts is nu vol lof over mijn gebit en ik erg blij want ik heb nu een hele tijd geen problemen meer.

Monique:
Ik gebruik Alcea-D nu twee weken. Ik ben er erg tevreden over. Het smaakt goed en ik ben uitermate blij dat de pijn die ik al geruime tijd aan mijn tandvlees had nu weg is.

Rian:
Ik gebruik Alcea-D nu zes maanden. Ik heb van kinds af aan al een problematisch gebit. Sinds ik alcea-D+ gebruik heb ik geen last meer gehad. Ik wil nooit meer een andere tandpasta.

Werner:
Geweldige tandpasta! Mijn tanden zijn veel witter geworden en mijn tandvlees is gigantisch opgeknapt. Mijn vriendin gebruikt het nu ook en is net als ik er bijzonder enthousiast over.